[ terug ]    

Bedrijf Online 

Kan ook via een handelsplatform zoals Lokaalweb.be.  Je hebt er samen met andere aanbieders een virtuele etalage voor je winkel.  Het grote voordeel is hier dat je geen bekende speler moet zijn vooraleer je succes kan boeken.  Het is niet onbelangrijk je bedrijf en je aanbod op deze of op meerdere websites en/of kanalen kenbaar te maken.  Niet iedereen kent je bedrijf en het vergroot de kans dat consumenten tijdens het zoeken op een gemeente bij jouw pagina terecht komen.  Alles begint bij Google, het is zo veel meer dan een zoekmachine, we kennen het uiteraard als het belangrijkste startpunt voor onze online zoektochten. Wist je dat we in België en Nederland voor meer dan 90% beroep doen op Google hiervoor?  We horen daarmee tot de absolute wereldtop en geven andere zoek engines maar weinig kans. Wellicht maak je zelf geregeld gebruik van de Google zoekmachine, Google Maps of Google Street View.  En wist je dat Youtube ook eigendom was van Google? Google Adwords is dan weer dé tool om te adverteren.  Er is ook Google News, Google Trends, Google Keyword Planner, Google dit en Google dat... Kijk maar eens rond op http://google.be/intl/nl/about/products/.
Google hanteert al sinds zijn ontstaan in 1997 de populariteit van je website als een van de parameters in het sorteren van de resultaten.  Die populariteit wordt onder andere gemeten door de kwaliteit van de links die op andere sites staan en die verwijzen naar jouw site.  Hoe kwalitatiever de site waarop de link naar je eigen website is, hoe hoger de score die de link oplevert.  
Met Google "Mijn Bedrijf" worden je gegevens getoond op de resultatenpagina’s, Google Maps en Google+  zodat potentiele klanten je altijd kunnen vinden.  Het meest opvallend is de weergave in de zoekresultaten.  Geef eens je eigen bedrijfsnaam in Google en kijk wat er op het scherm verschijnt. Worden al je bedrijfsgegevens, foto’s, beoordelingen, liggingsplan en zelfs Google streetview toegankelijk?  Prima. Dan heb je dit al goed op orde.

Valt het resultaat wat tegen, dan is er werk aan de winkel!
  
    
 
  LOGIN


LOKAALWEB Media
Leopold II Laan 35
9200 Dendermonde
052.20.06.62
0470.20.06.00
info@lokaalweb.be